lauantai 29. syyskuuta 2012

Omituisia oireita!

Tämä alkoi alunperin jo melkein vuosi sitten...

Ensin selässä jumiutumista, lihasten jäykkyyttä. Olin ostanut uuden Tempurin Ombracio tyynyn ja käytin sitä hampaat irvessä oireista huolimatta. En pystynyt myöntämään itselleni niin kallista virheostosta!

Pakko oli kuitenkin tyynystä luopua ja selkäkivut hieman helpottivat, mutta eivät poistuneen.

Habitaresta ostin Unikulman Astor-tyynyn, joka vaikuttaa minulle sopivammalta. Mieskin sai omansa, eikä ainakaan vielä ole valittanut. Uni maistuu, no tuo nyt nukkuisi tyytyväisenä vaikka naulapatjalla; kivi pään alla.

Keskiviikko-torstai välisenä yönä minulle nousi raajoihin verkkomainen ihottuma, mikä kutisi hieman. Pelästyin ja Googletin tietysti heti. Vastauksia, kuinka ollakkaan, oli lukuisia joista yksikään ei sopinut omiin oireisiini.
Ihottumaa oli pelkästään raajoissa, ei torsossa tai kasvoissa. Ei päänsärkyä, kuumetta, pahoinvointia, ripulia... Soitin työterveyshuoltoon ja seuraavat vapaat ajat olivat maanantaille!!?? Kiitos ja näkemiin (taas perkeleen kerran). Ihottuma häipyi vasta perjantaina ja tilalle oli yön aikana tullut nivelkipu ja sormien jumalaton turvotus. Kaikki suuret ja pienet nivelet on ihan jumissa...

Soitin eilen Terveysneuvontapuhelimeen ja sieltä käskivät mennä lääkäriin, jos oireet ei helpota. Ei helpota ei, eli kai se on mentävä viimeistään maanantaina lääkäriin, jos en päivystykseen painele jo illalla.

Ei olisi tarvinnut kyllä taas tällaista vaivaa...

Pus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti