maanantai 31. joulukuuta 2012

Saako jo haaveilla keväästä?

Viimeistä päivää 2012 viedään!

Tähän vuoteen on taas mahtunut ja tapahtunut... Iloa ja surua, mutta onneksi ISOSTI iloa.

Tähän loppuvuoteen sain kuitenkin vielä uuden diagnoosin, fibromyalgia. Tai oikeastaan dg. ei ole vielä kirjoitettu paperiin, mutta työterveylekurin sisätautilääkärille lähettämä lähete tuli sellaisella vauhdilla takaisin ja leima päällä, että epäilyille ei paljoakaan jäänyt varaa.

Sain siis selityksen näille omituisille kivuille, joita olen leikkauksen jälkeen alkanut potemaan. Pahimmat kivut on tällä hetkellä oikeassa lonkassa ja alaselässä (säteilee jalkoihin). Lääkitystä en tässä vaiheessa meinaa ottaa, muuta kuin särkylääkkeet. Syön jo valmiiksi Venlafaxinia, jota käytetään fibron hoidossa kipukynnyksen nostamiseen. Minä syön sitä siis vaihdevuosioireisiin. Ison sairaalan lääkäri oli ehdottanut lähetteessä vielä Triptyl nimistä lääkettä, mutta EN ota käyttöön!
Äidillä on myös fibro, eli samassa veneessä ollaan nyt.

No hieman iloisempiin aiheisiin...
Tänään saa Joulu kyytiä!! Vaihdetaan verhot keväisempiin, pakataan jouluromppeet laatikoihin vaatehuoneen uumeniin ja käydään katsastamassa hieman väriä kotiin.

Eilen käytiin kaupoilla ja syömässä Maatuska Koo:n ja miehensä kanssa. Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa ja turista hetki! Kiitos siitä!!
Eiliseltä reissulta ei löytynyt juurikaan mitään ihmeellistä, eikä ostoslistalla ollutkaan kuin Martalle luita. Tänään pitää vielä käydä hakemassa täydennystä karvanaaman namiarsenaaliin.

Uusi sijauspatja löysi tiensä meille välipäivinä ja pääsi viime yönä ensi makuullensa. Hyvä oli! Patjansuojuksen olemassaoloon täytyy vielä totutella, mutta eiköhän se jo ensi yönä ole oma. Tänään käyn vielä ostamassa varmuusvälineen sijauspatjan ja suojuksen väliin, nimittäin kosteussuojakankaan! Ei sitten mene vahingossakaan Martan pissat petariin asti. Juu'u, meillä ei vieläkään osata kontrolloida rakkoa! Sänkyyn ei ole pitkään aikaan tullut (kop, kop, kop), mutta matot on taas saaneet osansa.

Tänään kevättä tuomaan laitetaan nämä
Lappuliisa-kangas
Keittiön ikkunaan kappa ja ruokapöytään liina.

Myöhemmin, siis keväämmällä haluttaisi saada samat uudesta keväänvärisestä Raanu-kankaasta, josta siis en nyt löydä kuvaa... Mutta sama kuin syksyllä myyntiin tullut punainen, vain vihreä-keltaisena.
Ja olohuoneeseen ja työhuoneeseen olisi kiva saada uutta... Aina saa haaveilla!

Nyt laitetaan aamutoimet vipinällä valmiiksi ja sitten suunta ostoksille!

Pus.

1 kommentti: