sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Helmikuussa alkaa remontti

Se on kuulkaa elämäntaparemontin aika!

Fibromyalgia diagnoosin myötä päädyin siis päätökseen rempasta. Onhan se pitkään ollut mielessä, mutta nyt siihen on oikeasti pakko ryhtyä.
Nyt jo tammikuussa olen aloittanut pienentämällä annoskokoja ja kiinnittämällä huomiota ruoka-aikoihin ja ruokailuiden määrään.

Helmikuussa alkaa sitten muutos ihan Pt:n ohjaamana.
Hän tekee ravitsemusohjelman ja saliohjelman, jossa on otettu sairaus huomioon. Salilla käymisen lisäksi yritän saada itseni muutaman kerran viikossa vesijuoksemaan ja sauvakävelemään.
Painoa en montaakaan kiloa tarvitse/halua alas, mutta se mikä lähtee niin lähtee. Pääasia on lihasmassan ja kunnon kohentuminen.

Meillähän mies elää vähän liiankin treenikeskeistä elämää. On lenkkeily ja maratoonit, hiihto, punttis ja uinti, suunnistus, sekä kuntonyrkkeily.

Kaiken tämän keskellä tein myös päätöksen pistää PartyLite toiminta hetkeksi tauolle. Ainakin loppuvuoden keskityn itseeni, mieheen ja Marttaan!

Pus.

1 kommentti:

  1. Mä olen huono ihminen. Mä en ole käynyt sun blogissa sen jälkeen kun ilmoitit jättäväsi bloggaamisen pois :( Nyt vasta keksin tämän... Sori Muru! Mut nyt me voidaan tsempata toistemme elämäremontteja täysillä. Ja kun ilmat tosta vähän piristyy lähdetään Sipoonkorpeen juoksemaan!

    VastaaPoista