tiistai 31. heinäkuuta 2012

Kohta töihin...

Huomenna, mutta tänään vielä lomaillaan!

Viikonloppuna käytiin ijanaisen ystävän kanssa Tampereella tutkailemassa asumisen tuulia. Kodit olivat oikeinkin hienoja, jopa ökyjä. Tuulia ei puhaltanut, ennenkuin pilvet saapuivat ja lupailivat sadetta (ei muuten tullut).

Ihania pieniä sisustusjuttuja kuitenkin löytyi!
Ja pihat olivat ihania, tosin niistä jokaisessa pihassa tönöttävistä ulkoporealtaista en tykännyt.

Eilen käytiin Martan kanssa Luukissa piiiitkällä lenkillä ja neiti olikin loppuillan aivan puhki. Mies kävi iltarasteilla, kun meille on TAAS vaihteeksi tullut lisää noita urheiluharrastuksia. Suunnistus ja menipä tuo ilmoittautumaan lokakuussa juostavaan ultrajuoksuun... 100km on Tampereella tavoitteena. Mamma tilasi vauvalle pyörän perään peräkärryn, sitä odotamme kuin kuuta nousevaa... Koska mun jalka on edelleen sökönä, on syytä turvautua pyöräilyyn, uintiin ja vesijuoksuun. Juosta ei pysty! Fyssari sanoi, että oikean jalan lihakset on polvesta alaspäin niin jumissa, että harvioin näkee.

Tänään lähtee kirppikselle aikas monta sinistä kassia tavaraa. Varasin itsepalvelukirppikseltä pöydän pariksi viikoksi, kun tuota ylimääräistä tavaraa on kertynyt ihan kiitettävästi. Ja jostain kumman syystä on sellaisia pieneksi jääneitä vaatteita :/. Jos saisi edes osan menemään...

Nyt raahaamaan tavaroita kohti autoa!

Pus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti