maanantai 9. heinäkuuta 2012

Tästä se alkaa!!

Hellurei ja Hellät tunteet!!

Vaihdettiin sitten lennossa tuolta Vuodatutuksen puolelta tänne. Meni hermot, kun vaan tökki, tökki ja tökki!! Menetitte nyt sitten yhden bloggaajan, NIH.

Lyhyt ja ytimekäs esittäytyminen:

35 vuotias nainen, pääkaupunkiseudulta. Naimisissa, lapseton (totaalisen), koira (Martta kohta 5kk Cairnterrieri). Rakastaa (edellämainittujen lisäksi) kotia ja kaikkea siihen liittyvää, hieman raskaampaa musiikkia (Anthrax, System of down, Life Of Agony, Volbeat, Madball, Pennywise), mutta myös "popimpi" menee (Madonna, PMMP).

Takana meillä on monen vuoden lapsettomuus ja siihen liittyvät kaikki hoidot. Itse olen sairastanut erittäin vaikean endometrioosin, jonka tuotoksena minulta löydettiin syöpä. Radikaalileikkaus muuttuikin monen tunnin operaatioksi, jossa poistettiin syövän tuohoamaa kudosta ympäri vatsaa. Tästä kaikesta voit lukea tarkemmin edellisestä blogistani helmeni.vuodatus.net, jos Vuodatus sattuu toimimaan ;).
Tällä hetkellä syöpä on hoidettu ja kontrolleissa käyn 4kk välein. Seuraava kontrolli huomenna.... HUI!

Elämäämme siis sulostuttaa tämä

Martta, kohta 5kk Cairnterrieri narttu. Kuva on aika vanha, koska en osaa siirtää kuvia kamerasta koneelle, joten uudet kuvat odottelevat vielä kameran turvissa. Tai siis osaisin siirtää kuvat, mutta Miehellä on ihan oma tapansa merkitä tiedostot ja minun naisen aivoni ja logiikkani ei siihen kykene. Katson siis  parhaimmaksi antaa Miehen tehdä ja minä odotan kiltisti.

Pus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti